Chat with us, powered by LiveChat

Tillægsydelser giver enestående fleksibilitet

Hjælp til implementering

For at få det optimale udbytte af Pack! skal I typisk gennemføre en række aktiviteter på jeres lager. Omfanget af disse aktiviteter afhænger selvsagt i høj grad af lagerets størrelse. På det lille lager er den eneste nødvendige aktivitet at sætte browseren op. På det lidt større lager vil man typisk vælge at automatisere udskrivningen. På det helt store lager er der typisk tale om et egenligt projekt med afholdelse af workshops og uddannelse af medarbejdere. Vi hjælper selvfølgelig gerne med alle disse aktiviteter.

Tilpasning af udskrifter

Systemet indeholder alle nødvendige udskrifter. Det er imidlertid ikke sikkert, at udskrifterne har det udseende, eller indeholder de oplysninger, der er nødvendige for at dække jeres behov. Vi kan tilbyde at lave udskrifter, der passer præcis til jeres behov.

Konsulentassistance

Med vores mangeårige erfaring indenfor lagerstyring er vi kompetente til at hjælpe jer på alle områder. Vi kan f.eks bistå med indretningen af jeres lager og med valg udstyr.

Integration til andre speditører

Pack! tilbyder en række forsendelsesmåder, der gør det muligt at sende jeres varer med forskellige speditører. Såfremt I bruger en speditør, som ikke er dækket af nogen forsendelsesmåde, kan vi tilbyde at lave en forsendelsesmåde specielt til jer.

Integration til andre økonomistyringssystemer

Pack! tilbyder integration til en række økonomistyringssystemer. Såfremt I bruger et økonomistyringssystem, der ikke er blandt disse, kan vi tilbyde at lave en integration specielt til jer. Dette kræver dog, at I har valgt et stort abonnement.

Integration til plukkesystemer

På større lagre kan der være store fordele ved at gøre brug af hel- eller halvautomatiske plukkesystemer. Pick-by-voice, pick-by-light og lagerautomater er eksempler på sådanne plukkesystemer. Vi har stor erfaring med integration til sådanne systemer.

Integration til vægte og rumfangsmålere

Jo flere data I registrerer om jeres varer, jo flere processer kan automatiseres. Vi laver gerne integration til vægte og rumfangsmålere, sådan I kan opsamle vægt og rumfang på jeres varer og pakker med et minimum af arbejde.

Integration til kameraer

Med integration til kameraer kan I hurtigt fastholde varers tilstand, når de f.eks kommer retur fra en kunde.

Prioriteret udvikling

Vi udvider løbende Pack! med nye funktioner, der er relevante for plukning, pakning, forsendelse og returmodtagelse. Såfremt I har ønsker om nye funktioner indenfor dette område hører vi gerne om det. Det er vores intention over tid at imødekomme alle vores kunders ønsker indenfor dette område. Såfremt I ønsker, at vi skal prioritere jeres ønsker foran andre kunders ønsker, kan vi tilbyde at gøre dette imod betaling.

Kundespecifikke tillægsmoduler

Hvis I har behov for funktioner, som ligger i forlængelse af Pack!, kan vi tilbyde at udvikle disse funktioner efter jeres specifikationer. Funktionerne bliver kun tilgængelige for jeres virksomhed. Funktionerne vil for jeres brugere syne som var de en integreret del af Pack!

Salgs- og leveringsbetingelser

Alle ovenstående ydelser leverer vi efter vores standardbetingelser.

Det har været let at få lavet de nødvendige tilpasninger, så systemet er skræddersyet til vores behov. Hverdagen er både blevet lettere og sjovere, fordi vi kan bruge de mange frigjorte arbejdstimer på at optimere og trimme andre funktioner og opgaver i dagligdagen. På sigt giver det endnu flere besparelser og strømlinet drift af lageret.

Lars Schou Hansen, Prispresseren.dk

Prøv gratis

Det tager kun 2 minutter at komme i gang med at prøve jeres nye lagerstyringssystem.