Chat with us, powered by LiveChat

Vi gør det enkelt

Et godt WMS har to mål: Effektivitet og arbejdsglæde. Det er dér, vores fokus er. Vi prioriterer det nære samarbejde mellem brugeren og den udvikler, der er på sagen. Vi kender og forstår hinanden, og derfor er vores kunder trygge.

Netop tilliden er alfa og omega i forholdet mellem kunde og leverandør, når det drejer sig om forretningskritiske systemer. Som kunde skal du kunne stole på os, og derfor er den personlige relation så vigtig.

Du skal stille krav til din WMS-leverandør. For eksempel om tryghed, overskuelighed, fleksibilitet og effektivitet. Vi sætter en ære i at levere enkle løsninger. Lagersoftware behøver nemlig ikke at være kompliceret for at være bedst. Tværtimod.

Så når vi siger, at vi gør WMS enkelt, mener vi det. Du kan f.eks. forvente et system, der lever fuldt op til disse kriterier:

  • Enkel integration: I kan forvente at opleve out-of-the-box-integration med ERP- og økonomisystemer. Selvfølgelig også dem, der ligger online.
  • Enkel drift: I slipper for at anskaffe, bekoste og drive hardware og databasesystemer. Thetis Pack! er cloud-baseret, og det sparer jer både omkostninger og besvær.
  • Enkel økonomi: I får en prisfornuftig abonnementsordning og slipper for den store tunge startinvestering, som I ellers kender.
  • Enkel tilpasning: Det er både overskueligt og let at tilpasse systemet til jeres specialønsker og -behov, fordi Thetis Pack! som udgangspunkt er ukompliceret. Vi kender systemet, og vi kender jer, og derfor slipper I for at være afhængige af dyre eksterne konsulenter.
  • Enkle opdateringer: Vi bryder branchens norm med dyre halvårlige opgraderinger. I stedet opdaterer vi næsten på daglig basis – og I skal ikke røre en finger, fordi jeres system ligger i skyen. Vi informerer straks om forbedringer på Twitter.

Alt for mange leverandører af lagersoftware bilder sig ind, at DE er i centrum. Det munder ofte ud i alt for mange dødsmarte funktioner, som kunderne ikke bruger. Konsekvensen er mastodontsystemer, som er svære og dyre at danse med og vedligeholde.

Skræddersyede WMS løsninger som er overskuelige

Vi tænker anderledes. Vores opgave er ikke at lave et WMS, der passer til alle. Tværtimod. De virksomheder, der vælger at bruge Thetis Pack! får et system, der er let og billigt at specialtilpasse. Det er vigtigt for os, at vores kunder ikke har brug for horder af hundedyre konsulenter til at konfigurere systemet. Lagersoftware behøver nemlig ikke være svært.

På den måde slipper I for store engangsinvesteringer i soft- og hardware. I stedet betaler I en lav abonnementspris for den løsning, der passer til jer. Og hele testperioden og indkørslen er omkostningsfri. I betaler først, når I tager Thetis Pack! rigtigt i brug.

Vi betragter aftalen som et partnerskab, og vi står inde for, at du som kunde opnår de fordele, vi har stillet dig i udsigt. Forvent noget af os.

Manden bag Thetis Pack!

Lars Møberg-Poulsen har udviklet og arbejdet med lagersoftware og -systemer i 20 år. Erfaringerne stammer både fra kunde- og leverandørsiden, og derfor har han indgående indsigt i, hvad der fungerer. Lars er 51 år gammel og stammer oprindeligt fra Vejle. I dag bor han i Randers ganske kort fra virksomheden.