Chat with us, powered by LiveChat
Effektiv lagerstyring i webshops
18. maj 2018

Packbridge Challenge – Vi er udtaget!

Packbridge Challenge
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Vi er stolte over, at vi er blevet udtaget til at deltage i “The Packbridge Challenge”. “The Packbridge Challenge” er en konkurrence for nystartede virksomheder med innovative ideer indenfor indpakning. Du kan læse mere om konkurrencen her.

Baggrunden for vores udtagelse er Pack’s enestående evne til at afbilde og udnytte de forskellige måder, hvorpå det er muligt at indpakke varer:

  • Systemet gør det muligt at sælge det samme produkt som mange forskellige handelsvarer. Hver handelsvare har sin egen stregkode og sit eget indeholdte antal enheder af produktet. Handelsvarer, som indeholder det samme produkt, kan enten være varianter af produkter  eller forskellig indpakninger af produktet.
  • Hver handelsvare kan forekomme i vilkårligt mange logistiske varianter, der hver især kan indeholde et forskelligt antal af handelsvaren. Logistiske varianter kan enten være mærket som selvstændige handelsvarer, eller som rigtige logistiske varianter med 14 cifrede stregkoder afledt af den indeholdte varers stregkode. Ofte er producentens handelsvare en logistisk variant for grossisten, som videresælger mindre enheder.
  • Ved modtagelse og ved pakning af varer kan systemet opsamle oplysninger fra GS-1 128 stregkoder. Det kan f.eks være oplysninger som batchnummer, udløbsdato og serienummer.
  • Systemet er integreret med de fleste speditørers systemer, og udskrivning af forsendelsesetiketter sker derfor som en naturlig del af pakkeprocessen. Den enkelte forsendelsesetiket knytter sig til en konkret pakke eller palle, som systemet kender indholdet af. Det gør det nemt for modtageren at lave ankomstregistrering, og det sikrer sporbarhed. Det er tillige muligt at give de enkelte paller et SSCC-18, som modtageren f.eks kan bruge ved cross-docking.

Vi tror, at vi for første gang gør disse funktioner tilgængelige for små og mellemstore virksomheder, der ikke har ressourcerne til at implementere et traditionelt WMS. Vi gør det endvidere i et system, der for mange små og mellemstore handelsvirksomheder alene behøver at blive suppleret af et regnskabssystem (som f.eks e-conomic) for at udgøre en fuldt dækkende løsning.

I juryen sidder repræsentanter fra store virksomheder. Vores budskab til dem er, at ingen forsyningskæde er stærkere end det svageste led. Selv meget store producenter kan have små grossister i nogle lande. Hvis disse små grossister forbedrer deres effektivitet, kommer det alle led i forsyningskæden til gode.

 

Comments are closed.