Chat with us, powered by LiveChat
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
  • Webshops får mange små ordrer. Typisk er det gennemsnitlige antal linjer på en ordre under 2. Hvis I skal plukke hver ordre for sig, tager det lang tid at plukke dem alle. Med Pack kan I plukke vilkårligt mange ordre samtidigt.
  • Systemet dækker også krav, der rækker udover de traditionelle krav til et lagerstyringssystem. Det skyldes, at webshops har processer, som ellers kun er kendt fra fysiske butikker. Indpakning og returvarehåndtering er gode eksempler.
  • Når I er færdige med at pakke en ordre, skriver systemet automatisk en label og en følgeseddel ud. I kan vælge blandt en række speditører.
  • Hvis I har mange varenumre, er det meget tidskrævende at genbestille de rigtige varer i de rigtige mængder på det rette tidspunkt. Systemet gør det let. I skal blot vælge et serviceniveau for hver vare, og systemet vil så automatisk fortælle, hvilke varer det er tid til at genbestille.

Comments are closed.