Chat with us, powered by LiveChat
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

 

Alle virksomheder, der arbejder med lagerføring, indkøb og salg, kender vigtigheden af at have så effektive arbejdsgange som muligt, så kontakten til speditører, leverandører og kunder både bliver præcis og rettidig. Det danskudviklede lager- og indkøbssystem PACK! fra selskabet Thetis er designet direkte til lagerførende handelsvirksomheder.

“Da vi satte os ned og startede udviklingen fa PACK!, havde vi det klare mål, at vi ville gøre lager- og indkøbsstyring nemmere at håndtere i hverdagen – og så ville vi sikre, at overgangen fra f.eks. C5 til online-baserede løsninger blev problemfri. PACK! er derfor skabt, så det sammen med e-conomics udgør en effektiv løsning for de virksomheder, der i dag benytter it-platforme, der enten er blevet for dyre og besværlige at opgradere, eller som decideret er under afvikling,“ fortæller Lars Møberg, der bl.a. har en fortid som softwareudvikler hos Damgaard Data og Axacon, og som påbegyndte udviklingen af PACK! i 2015.

 

Cloudbaseret og brugervenligt

“PACK! er et avanceret system, men det er også et enkelt system,“ forklarer Lars Møberg og fortsætter: “Der er masser af lagerførende handelsvirksomheder, der lever med lidt ældre it-platforme, og som overvejer at skifte til en onlinebaseret cloudløsning som e-conomics, men hvor der også er behov for et lager- og indkøbssystem.“

Netop fordi PACK! er cloudbaseret, sker der en løbende, automatisk opdatering, som fastholder en gnidningsfri integration med andre online-systemer. Samtidig sikrer chat-supporten en hurtig dialog, der gør lager- og indkøbsstyringen nem, hurtig og intuitiv.

 

Nye kunder er i gang på bare 2-3 timer

”PACK! er langt mere fleksibelt og brugervenligt end andre lagerstyringssystemer. Vi har den tommelfingerregel, at en ny kunde skal være i gang med det samme. Så enkelt er PACK! faktisk designet,“ siger Lars Møberg.

”Det skal være en god oplevelse at skifte til PACK! Derfor starter et abonnement først, når implementeringen er færdig og systemet er i brug,“ forklarer Lars Møberg og slutter med at understrege: “Vi ved godt, og kan også godt forstå, at det er en stor beslutning at skifte til en cloudbaseret lager- og indkøbssystem. Og vi ved også godt, at mange virksomheder vælger at skubbe beslutningen foran sig og lever med lappeløsninger. Lige netop her er PACK! det oplagte valg, fordi vi sikrer en tryg og sikker overgang.“

PACK! giver masser af fordele
Den logiske brugergrænseflade gør PACK! nem at bruge i alle led. Både for små, mellemstore og store virksomheder:
• Muligheden for at håndscanne hver enkelt vare
• Hurtig parring af vare og ordre
• Præcist overblik over gen-bestillinger
• Viser hurtigste vej på lageret
• Smidig styring og registrering af returvarer
• Optimerer lagerkapaciteten
• Fuld sporbarhed
• Kan bruges af alle medarbejdere

Comments are closed.